L’Igualada Femení HCP guanya a Cerdanyola (3-4) i domina la primera eliminatòria d’ascens

L’Igualada Femení Hoquei Club Patins es va imposar a la pista del Cerdanyola B per 3 a 4 en el primer partit del playoff per a l’ascens de categoria.

El partit va ser molt anivellat i es va haver de jugar una pròrroga per saber qui era el guanyador. De fet, les igualadines van anar sempre a remolc en el marcador, tot i que sempre va poder neutralitzar el resultat. Al final, el partit va acabar amb empat a 3, de manera que es va haver de disputar una pròrroga. Quan faltava un minut per acabar el temps afegit, Marta Soler va transformar un penal que significava el 3 a 4 i que posava l’1 a 0 a l’eliminatòria.

Aquest diumenge l’Igualada Femení Hoquei Club Patins rebrà el Cerdanyola B a les Comes a les 12.45h. Si guanya accedirà a la ronda següent i si perd haurà de jugar un tercer partit a Cerdanyola.