L’Igualada Femení HCP millora notablement però no pot contra el Voltregà

L’Igualada Femení Hoquei Club Patins perd a la pista del Voltregà per 6 a 0, en un resultat molt enganyós.

Les igualadines van aguantar molt bé i van desplegar un joc molt fluid. Ara bé, al minut 13 de la primera part van rebre dos gols molt seguits que deixaven el marcador amb un 2 a 0 al descans. A la represa, les jugadores de l’Igualada van controlar molt bé el partit i van estar a punt d’escurçar distàncies. Quan faltaven 4 minuts per acabar, el Voltregà va fer el 3 a 0. Era un resultat massa contundent pel que s’estava veient a la pista. Ara bé, el pitjor va arribar als 2 últims minuts de partit. El Voltregà va marcar 3 gols consecutius que significaven el 6 a 0 definitiu. Ara, el conjunt de la capital de l’Anoia segueix penúltim al grup B de l’OK Lliga.

Aquest dissabte, l’Igualada Femení Hoquei Club Patins visitarà la pista del Bigues i Riells.