L’Igualada Femení HCP mostra el seu potencial i s’imposa clarament al Barberà

L’Igualada Femení Hoquei Club Patins va guanyar a la pista del Barberà per un contundent 1 a 7 i es manté en segon lloc a la classificació de Nacional Catalana.

El conjunt igualadí es va avançar amb un gol d’Elba Garreta als 8 minuts. Tot i així, el Barberà va empatar dos minuts després. A partir d’aquí, l’equip de la capital de l’Anoia va ser molt superior i va aconseguir arribar al descans amb un clar 1 a 6 gràcies als gols de Marta Soler, que en va fer dos, Carla Claramunt, Queralt del Águila i Abril Batlle. A la represa, el conjunt igualadí es va dedicar a mantenir el resultat i novament Marta Soler va aconseguir l’1 a 7 que ja seria definitiu.

Aquest diumenge l’Igualada Femení Hoquei Club Patins rebrà a les Comes la vista del Mataró.