L’Igualada Femení HCP perd a la pista del Borbolla en el debut a la segona fase de l’OK Lliga

L’Igualada Femení Hoquei Club Patins perd a la pista del Borbolla de la Corunya en el debut a la segona fase de l’OK Lliga.

Les jugadores igualadines es van veure sorpreses per un gol matiner del Borbolla als 2 minuts. A partir d’aquí el conjunt de la capital de l’Anoia va buscar l’empat, tot i que el resultat per la mínima es va mantenir fins al descans. A la represa, l’equip gallec va estar molt efectiu en atac i va deixar el resultat amb un contundent 4 a 0. Quan faltava un minut per acabar, Carla Claramunt va transformar un penal que suposava el 4 a 1, resultat que ja seria definitiu. Tot i la derrota, el conjunt igualadí es manté a 3 punts de la salvació.

Aquest diumenge l’Igualada Femení Hoquei Club Patins rebrà a les Comes el Cuencas Mineras d’Astúries.

Foto arxiu: Xavi Garcia