L’Igualada Femení HCP perd a la pista del Girona, però segueix amb opcions de salvar la categoria

L’Igualada Femení Hoquei Club Patins perd a la pista del Girona per 7 a 3, però segueix amb opcions de salvar la categoria.

Tot i la derrota, les igualadines continuen depenent d’elles mateixes per aconseguir la permanència. Actualment són penúltimes a la classificació de l’OK Lliga, però es troben a només 2 punts de la salvació. Davant el Girona l’equip va fer una bona primera part i va arribar al descans amb un marcador en contra de 2 a 1, gràcies a un gol de Mar Franci. A l’inici de la segona meitat el Girona va fer el 3 a 1, un fet que va deixar tocades les jugadores de l’Igualada. Les gironines van fer el 4 a 1, però poc després Carla Claramunt va marcar el 4 a 2. Ara bé, al tram final, l’equip del Girona va pujar a l’atac i va deixar el marcador  amb un clar 7 a 2. Malgrat tot, les jugadores de l’Igualada van seguir lluitant i Raquel Bernadas va aconseguir el 7 a 3, resultat que ja seria definitiu.

Aquest diumenge, l’Igualada Femení Hoquei Club Patins rebrà a les Comes la visita de l’Alcorcón.