L’Igualada Femení HCP perd a la pista del Manlleu B però acaba com a cap de sèrie al playoff d’ascens

L’Igualada Femení Hoquei Club Patins va perdre a la pista del Manlleu B per 2 a 0 i ha acabat 4rt a la classificació final de la fase regular de Nacional Catalana.

Aquest fet serveix perquè l’Igualada Femení sigui cap de sèrie el playoff d’ascens a l’OK Lliga. En el partit contra el Manlleu les jugadores igualadines no van fer un mal partit tot i que van arribar al descans amb un marcador en contra d’un gol a zero. A la represa, el conjunt de la capital de l’Anoia van disposar de força ocasions de perill, malgrat que no aconseguia definir davant de porteria. Al tram final, l’equip osonenc va marcar un nou gol que deixava el marcador amb el 2 a 0 definitiu a favor del Manlleu B.

Ara l’Igualada Femení tindrà dues setmanes de descans. La primera eliminatòria del playoff la jugarà el 31 de març contra el guanyador del Vila-sana B – Voltregà B.