L’Igualada Femení HCP perd a la pista del Mataró (5-4) en un partit emocionant fins a l´últim segon

El partit va començar amb diferents alternances al marcador i al descans el resultat era d’empat a 2. Els gols de les igualadines els van aconseguir Aida Mas i Helena de Sivatte. A la represa, la tònica va ser la mateixa.

El Mataró es va avançar, però Aida Mas va marcar l’empat a 3. El  marcador va continuar movent-se. El conjunt del Maresme es va tornar a avançar i quan faltaven 4 minuts per acabar, Pati Miret va establir el 4 a 4. Ara bé, al cap de poc, el Mataró va fer el 5 a 4. A l’últim segon, Pati Miret va llançar una falta directa. La portera la va aturar en primera instància. La jugadora de l’Igualada va tornar a xutar i va marcar. L’àrbitre però havia xiulat el final abans i el gol no va valer. Les igualadines van acabar perdent per 5 a 4.

Aquest dissabte (20.30 h), l’Igualada Femení Hoquei Club Patins Grupo Guzmán rebrà a les Comes la visita del Palau de Plegamans.