L’Igualada Femení HCP perd a Sant Cugat i empata a Vila-sana en els dos partits del cap de setmana

L’Igualada Femení Hoquei Club Patins va perdre a Sant Cugat per 5 a 1 i va empatar a la pista del Vila-sana B a 3 gols en els dos partits que va disputar el cap de setmana.

Les igualadines van jugar divendres contra el Sant Cugat en un partit en què no van tenir gaires opcions. A l’inici de la segona part ja perdien per 3 a 0, tot i que van aconseguir el 3 a 1 que els donava esperances. De tota manera, al tram final el Sant Cugat va fer dos gols més que van deixar el resultat amb el 5 a 1 definitiu. Diumenge, les igualadines van visitar la pista del Vila-sana B en un enfrontament que va acabar amb empat a 3. El partit va anar molt anivellat durant tota l’estona amb un bon joc de les igualadines. Als últims minuts, l’equip de la capital de l’Anoia va estar a punt d’aconseguir el gol de la victòria, però el marcador es va mantenir amb l’empat a 3.

El pròxim partit de l’Igualada Femení serà el 25 d’aquest mes de febrer contra el Voltregà B.