L’Igualada Femení HCP s’imposa a la pista del Palau Plegamans B i ja és a una victòria de la gran final de Nacional Catalana

L’Igualada Femení Hoquei Club Patins va guanyar a la pista del Palau Plegamans B per 0 a 2 i domina el playoff de semifinals de Nacional Catalana per una victòria a zero.

L’eliminatòria està programada al millor de 3 partits, de manera que les igualadines tenen dues oportunitats per accedir a la final. En el partit a la pista del Palau Plegamans B, el conjunt de la capital de l’Anoia es va mostrar molt concentrat durant tota l’estona. Al descans, el resultat era d’empat a zero i a la segona meitat l’equip va aconseguir donar la sorpresa. Queralt del Águila va inaugurar el marcador en culminar un contraatac. I quan faltaven 3 minuts per acabar el partit, Carla Claramunt va sentenciar l’enfrontament amb el que significava el 0 a 2, resultat que ja seria definitiu.

El segon partit de l’eliminatòria de semifinals serà el diumenge de la setmana vinent al pavelló de les Comes. Si l’Igualada Femení guanya passarà a la gran final. Si perd, encara tindrà una nova oportunitat a la pista del Palau Plegamans B.