L’Igualada Femení HCP s’imposa al Girona i ja és a un pas de la salvació

L’Igualada Femení Hoquei Club Patins s’imposa al Girona per 5 a 3 i segueix 3r al grup per la permanència a l’OK Lliga.

El conjunt igualadí va fer un gran partit, malgrat que a l’inici de la segona part perdia per 1 a 2. Malgrat tot, l’equip no es va descentrar i en pocs minuts va passar de l’1 a 2 al 5 a 2. Van ser els millors moments de les igualadines que van demostrar que estan preparades per seguir un any més a l’OK Lliga. Al tram final, el Girona va reduir distàncies. Malgrat tot, al tram final l’equip de la capital de l’Anoia va estar molt atent en defensa i va acabar imposant-se pel 5 a 3 definitiu. Els gols de l’Igualada els van aconseguir Pati Miret i Raquel Bernadas, que en van fer 2 cadascuna, i Carla Claramunt.

Aquest dissabte l’Igualada Femení Hoquei Club Patins visitarà la pista del Cuencas Mineras de Astúries en un partit que es va ajornar la setmana passada. Si guanyen aconseguiran la permanència matemàtica a l’OK Lliga.