L’Igualada Femení HCP derrota el Mataró i segueix intractable a l’OK Lliga

L’Igualada Femení Hoquei Club Patins derrota el Mataró a les Comes per 4 a 1 i suma la 4a victòria consecutiva a l’OK Lliga.

El conjunt igualadí està fent un inici de temporada impecable i ha guanyat tot els partits que ha disputat. Contra el Mataró l’equip va patir a la primera part, però va fer un gran treball a la segona. Als 7 minuts, l’equip del Maresme va marcar el 0 a 1, un resultat que es va mantenir fins al descans. A la represa, les igualadines no es van deixar sorprendre i en un tram d’un minut Aida Mas i Pati Miret van donar la volta al marcador. El 2 a 1 era un bon resultat, però l’equip no es va conformar. Al tram final, Carla Claramunt va marcar dos gols més que van deixar el resultat amb el 4 a 1 definitiu.

Aquest dissabte, l’Igualada Femení Hoquei Club Patins rebrà a les Comes la visita del Vila-sana.