l’Igualada Femení HCP s’imposa al Reus Deportiu i es classifica matemàticament per a la Copa Generalitat

L’Igualada Femení Hoquei Club Patins s’imposa al Reus Deportiu per 6 a 3 i ja està classificat matemàticament per disputar la Copa Generalitat.

Aquesta és una competició que es disputarà el gener i en la què hi participaran els 2 primers classificats de cada grup de Nacional Catalana, en sistema final four. En el partit contra el Reus, les igualadines es van avançar a la primera part amb un resultat de 3 a 1, gràcies a dos gols de Carla Claramunt i un de Pati Miret. Tot i així, el Reus va empatar a 3 poc abans del descans. A la represa, les igualadines van sortir més verticals i es van plantar diverses vegades a l’àrea rival. D’aquesta manera, Pati Miret, Laia Cid i Carla Claramunt van aconseguir tres dianes més que van deixar el resultat definitiu de 6 a 3 a favor del conjunt igualadí.

Aquest diumenge, a les 16.05 h, l’Igualada Femení Hoquei Club Patins visitarà la pista del Vila-sana B.