L’Igualada Femení HCP s’imposa clarament a la pista del Mataró a una setmana vista de l’inici de l’OK Lliga

L’Igualada Femení Hoquei Club Patins s’imposa a la pista del Mataró per 0 a 4 en el darrer partit de pretemporada.

Les igualadines van fer un molt bon partit contra un dels equips punters de Nacional Catalana. A la primera part, les jugadores de l’Igualada ja guanyaven per 0 a 3, gràcies als gols de Mar Francis, Elba Garreta i Carla Claramunt. A la represa, l’equip va seguir igual de concentrat i va disposar de diferents ocasions per marcar, tot i que no van acabar entrant. Quan faltava un minut per acabar, Carla Claramunt va assolir el 0 a 4 definitiu.

Aquest diumenge a les 12.15 h, l’Igualada Femení Hoquei Club Patins debutarà a l’OK Lliga. Ho farà a les Comes contra el Palau de Plegamans.