L’Igualada Femení HCP Sub-15, brillant campió de Catalunya

L’Igualada Femení Hoquei Club Patins es proclama campió de Catalunya Sub-15 en imposar-se a la final al Mataró per 2 a 1.

Les igualadines van sortit molt fortes i van arribar al descans amb un marcador favorable de 2 a 0 gràcies als gols d’Abril Marimon i Laura Crespo. A la represa, el Mataró va reaccionar i quan faltaven 5 minuts per acabar va aconseguir el 2 a 1 que deixava el partit molt emocionant. Tot i així, l’equip de la capital de l’Anoia va saber aguantar el resultat i va acabat enduent-se el títol amb el 2 a 1 final.

El Campionat de Catalunya femení es va disputar al complex de les Comes. L’Igualada Femení s’ha proclamat campió de Catalunya en categoria Sub-15 mentre que el Sub-13 i Sub-17 van caure als ¼ de final.