L’Igualada Femení HCP, subcampiona de la Copa Generalitat en caure dignament a la final contra un gran CP Vilanova

L’Igualada Femení Hoquei Club Patins ha acabat subcampió de la Copa Generalitat, en perdre a la final contra el Vilanova per 4 a 6.

El conjunt igualadí va arribar a la final,després d’imposar-se al Palau Plegamans B a les semifinals a la tanda de faltes directes. En la final d’ahir, les jugadores igualadines es van trobar amb un 0 a 4 en contra a la primera part que les va condicionar. Carla Claramunt va fer l’1 a 4, però de seguida el Vilanova va marcar l’1 a 5, resultat que es mantindria fins al descans. A la represa, Marta Soler va establir el 2 a5, encara que de seguida, el conjunt del Garraf va marcar el 2 a 6. Les igualadines no es van donar per vençudes i Elba Garreta i Queralt del Águila van deixar el resultat amb un més ajustat 4 a 6. Tot i així, només faltaven 2 minuts per acabar el partit i el marcador ja no es va moure més.