icon_radio

RÀDIO IN Esports

BLOG

L’#Igualada Femení Hoquei Club Patins tanca la plantilla d’aquesta temporada amb el fixatge de Pati Miret

La vilanovina de 22 anys i segona màxima golejadora del CP Vilanova d’Oklliga la passada temporada, amb 22 gols, és el quart i darrer reforç del club igualadí per a la nova temporada. Amb aquesta incorporació, l’equip anoienc dona per tancada la plantilla amb la intenció de millorar la tercera posició de Nacional Catalana assolida la temporada passada. Les quatre noves incorporacions igualadines doncs, venen de diferents equips de l’Oklliga: la portera, Mònica Ferrer (CP Alcorcon), les jugadores vendrellenques, Laia Cid (CH Vila-sana) i Ester Ferrer (Reus Deportiu), i la nova incorporació de Pati Miret (CP Vilanova).

Tot i que una part de l’equip ja havia començat amb algunes sessions físiques amb el Preparador Físic, Martí Dalmases, el gruix de l’equip ha comença aquesta setmana la pretemporada.

L’equip igualadí participarà, a partir d’aquest cap de setmana, a la Copa Esports Penedès, integrada per equips de l’Oklliga femenina, essent l’Igualada l’únic equip que no forma part d’aquesta categoria. Així, les blaves jugaran contra l’actual campió de l’Oklliga, l’HC Palau de Plegamans, aquest dissabte a les 2/4 de 8 del vespre, a la pista palauenca. Les igualadines es trobaran també amb el recent ascendit PHC Sant Cugat, el CHP Bigues i Riells, i el CH Vila-Sana.

Sens dubte una preparació extraordinària per l’equip de la Maria Fernández “Pulgui” de cara a l’inici de la temporada, el proper 15 de setembre.

tornar_radioIgualada