L’Igualada HC B derrota el Reus Deportiu B (2-1) i ja és a una victòria d’arribar a la final

L’Igualada Hoquei Club B s’imposa al Reus Deportiu B per 2 a 1 i aconsegueix la primera victòria a les semifinals del play-off pel títol de Nacional Catalana.

En una eliminatòria programada al millor de 3 partits, els arlequinats van treure profit del primer enfrontament. Els reusencs es van avançar amb un gol als 15 minuts. Ara bé, quan faltaven 5 minuts per arribar al descans, Nil Cervera va establir l’empat a 1. A la segona meitat, l’enfrontament es va tornar molt emocionant i qualsevol dels dos equips hagués pogut marcar. Als últims minuts es van viure els moments més dramàtics, tot i que Jordi Bosch va poder marcar el 2 a 1 definitiu.

Aquest dissabte, a les 21 h, l’Igualada B jugarà el segon partit del play-off a la pista del Reus Deportiu B.