icon_radio

RÀDIO Igualada notícies vespre

BLOG

L’Igualada HC B, expulsat del play-off per pujar a OK Plata per una alineació indeguda que ningú no entén

El filial l’Igualada Hoquei Club ha estat expulsat del play-off per ascendir a l’OK Lliga Plata per una presumpta alineació indeguda.

El club arlequinat va rebre aquest dimecres la notificació que els excloïa de jugar a Nacional Catalana a través d’una carta enviada per la Federació Catalana de Patinatge. Tot plegat, per una al·legació del GEiEG de Girona, el rival del cap de setmana en el primer partit i on l’Igualada B va guanyar per un contundent 5 a 0.

El motiu que argumenten és que Gerard Riba i Aleix Marimon van jugar més partits del compte a l’OK Lliga. Segons una normativa d’aquesta mateixa temporada, els jugadors que militen a Nacional Catalana només poden jugar com a molt un 50 per cent dels partits del primer equip.

El problema és que la federació també ha comptabilitzat com a partits de l’OK Lliga els enfrontaments que van disputar a la Lliga Catalana durant la pretemporada. Per acabar-ho d’adobar, l’Igualada Hoquei Club havia rebut un correu electrònic de la Federació en què li donaven el vistiplau perquè aquests dos jugadors es poguessin alinear contra el GEiEG.

tornar_radioIgualada