L’Igualada HC cau contra un gran Liceo (2-4)

L’Igualada Hoquei Club va perdre ahir contra el Liceo per 2 a 4 en un partit en què sempre va anar per darrere en el marcador.

Els arlequinats es van trobar al davant amb un equip sòlid que li va posar les coses molt complicades. A més, el conjunt corunyès s’ha convertit en el nou líder de l’OK Lliga després que el Barça empatés ahir a 3 gols a la pista del Vic. Pel que fa al partit d’ahir, els  jugadors de l’Igualada van sortir molt valents, tot i que el Liceo es va avançar al minut 5. L’Igualada no es va rendir i Roger Bars va aconseguir l’empat a 1 al cap de pocs minuts. Això sí, abans del descans els gallecs van marcar dos gols que van deixar el marcador amb un complicat 1 a 3. Al tram final de la segona meitat, Sergi Pla va fer el 2 a 3, però de seguida el Liceo va marcar el 2 a 4 que va deixar sentenciat l’enfrontament.

El pròxim partit de Igualada no serà fins el dimarts vinent en què s’enfrontarà al Reus Deportiu.

Aquí podeu escoltar les declaracions postpartit de l’entrenador de l’Igualada, Ferran López