L’Igualada HC derrota el Voltregà (4-2) en una gran segona part

L’Igualada Hoquei Club va sumar la primera victòria de la temporada en guanyar el Voltregà a les Comes per 4 a 2. El conjunt arlequinat va haver de remuntar un 0 a 2 en contra. L’equip de Sant Hipòlit va marcar dos gols abans de complir-se el minut 3. Això sí, Sergi Pla va escurçar distàncies de seguida i va establir l’1 a 2. A partir d’aquí, la facilitat anotadora es va acabar fins que Jordi Méndez va aconseguir empatar a 2 quan faltava mig minut per al descans. A la represa tot va canviar i els jugadors igualadins van començar a assetjar la porteria contrària. Amb aquestes arribades, Tety Vives i novament Sergi Pla van marcar dos gols que van deixar el resultat final amb el 4 a 2, el que suposa el primer triomf de la temporada. Aquest dimecres, diada de Tot Sants, l’Igualada Hoquei Club visitarà la pista del Noia en un nou partit de l’OK Lliga. L’enfrontament començarà a 2/4 d’una del migdia.

Aquí podeu escoltar les declaracions postpartit de l’entrenador de l’Igualada, Ferran López