icon_radio

RÀDIO Destacats

BLOG

L’Igualada HC destitueix l’entrenador, Cesc Linares

La situació esportiva del club arlequinat va precipitar aquesta decisió aquest dijous. Linares, que va arribar a l’inici de la temporada passada, ha assegurat que “per a mi és un dia trist. Ja li vaig anunciar al president, Manel Burón, que mai no llanço la tovallola i que em veia capacitat per tirar l’equip endavant perquè encara falten 8 partits per acabar la lliga”.

Linares es va mostrar resignat d’aquesta decisió i va voler deixar clar que aquesta és una situació que no li ve de nou perquè ara fa dues temporades ja s’hi va trobar quan era l’entrenador del Voltregà: “allà vaig agafar el toro per les banyes i vaig deixar l’equip a la CERS”; i ha deixat clar que “no comparteixo la decisió, però la respecto”.

Per la seva part, la directiva de l’Igualada va emetre un comunicat on expliquen que van decidir fer un canvi en la direcció tècnica i agraeix públicament “el treball, l’esforç i la dedicació que tant Cesc Linares com els seu cos tècnic ha mostrat aquests 2 anys amb el club. El principal motiu per prendre aquesta decisió és la situació a la classificació del primer equip a falta de 8 jornades per finalitzar la competició de l’OK Lliga. Després de 22 jornades disputades l’equip arlequinat ocupa la catorzena posició en places de descens directe. El club ha pres aquesta decisió com a revulsiu per poder revertir la situació i donar un cop d’efecte al vestidor per poder aconseguir millors resultats i no haver-se de lamentar a final de temporada per no haver buscat una solució a la situació actual.”

Tot esperant el nou entrenador

De moment, el coordinador de la base i entrenador del segon equip de l’Igualada, Marc Muntané es farà càrrec de l’equip, tot i que serà de manera provisional. A més, tampoc continuaran els ajudants de Linares, Gabriel Ramírez i David Espinalt. Pel que fa al nom del substitut, Manel Burón, ha afirmat que encara no sap qui serà el nou entrenador. “No estic tirant pilotes fora” -ha assegurat. “No s’ha trucat a ningú hores d’ara. Divendres al matí pensarem quines poden ser les millors opcions per al club. Mentrestant continuarà Marc Muntané al capdavant”.

L’Igualada Rogat-CP Vic, posposat

El partit de la 24a jornada de l’OK Lliga que estava previst per dissabte entre l’Igualada Rigat i el Club Patí Vic s’ha posposat al mes vinent. Encara que no és oficial, tot apunta que es jugarà el 10 d’abril.

 

 

 

tornar_radioIgualada