L’Igualada HC enceta l’OK Lliga amb una derrota a Girona (2-1)

L’Igualada Hoquei Club va perdre a la pista del Girona per 2 a 1 en la primera jornada de l’OK Lliga. El conjunt gironí es va avançar amb un gol de l’exigualadí Raúl Pelicano a la primera meitat. A la represa,  els arlequinats van buscar la porteria contrària i Jordi Méndez va aconseguir el gol de l’empat quan encara quedaven 10 minuts per acabar l’enfrontament. Aquest marcador va donar ales als igualadins, que es van bolcar a l’atac. Ara bé, quan faltaven tres minuts per acabar Sergi Pla va fallar una falta directa i a la jugada següent el Girona va aconseguir marcar el 2 a 1, un resultat que es mantindria fins al final. Aquest dissabte l’Igualada rebrà a les Comes la visita del Club Patí Vic.

Aquí podeu escoltar les declaracions postpartit de l’entrenador de l’IHC, Ferran López.