icon_radio

RÀDIO Igualada notícies vespre

BLOG

L’Igualada HC espera superar dissabte l’eliminatòria de la CERS a Lleida, amb el 4 a 3 favorable de l’anada

L’Igualada Hoquei Club visitarà demà la pista del Lleida Llista en el partit de tornada dels 1/8 de final de la Copa de la CERS.

Els arlequinats porten un gol d’avantatge després que a l’anada s’haguessin imposat a les Comes per 4 a 3. En aquell partit, els homes de Ferran López van fer una gran remuntada. Perdien per 1 a 3 a poc del final i en només 4 minuts van aconseguir donar la volta al marcador. Tant el Lleida com l’Igualada es coneixen molt bé perquè fa moltes temporades que coincideixen a l’OK Lliga. En aquests moments, els igualadins es troben per damunt de la classificació a només 2 punts de diferència. També cal tenir present que l’Igualada ha superat els vuitens de final en 4 de les 5 darreres edicions de la Copa de la Cers.

El jugador de l’Igualada Oriol Vives considera que aquest serà un partit molt anivellat.

T-ORIOL VIVES

El partit a la pista del Lleida es jugarà demà i començarà a ¼ de 8 del vespre. Com sempre el podreu seguir en directe per Ràdio Igualada.

 

Sergi Pla encara no sap si podrà jugar

Atenció perquè el jugador de l’Igualada Sergi Pla, encara no sap si podrà jugar demà.

Pla va veure una targeta vermella directa en el partit de tornada dels 1/8 de final que el va enfrontar al Sarzana el passat 25 de novembre. L’expulsió comporta automàticament un partit de sanció, que Sergi Pla ja va complir en el partit d’anada contra el Lleida. Ara bé, des d’aleshores l’Igualada Hoquei Club encara no ha rebut cap resposta de la CERS, de manera que no pot saber quin nombre de partits de suspensió li pot arribar a caure.

L’Igualada Hoquei Club ha enviat un comunicat en què mostra el malestar i la perplexitat davant aquesta situació que s’està prolongant des de fa un mes i mig.

tornar_radioIgualada