L’Igualada HC guanya a Sarzana (1-3) i deixa ben encarrilats els 1/16 de final de la CERS

L’Igualada Hoquei Club va guanyar a la pista del Sarzana per 1 a 3 i ha deixat ben encarrilada l’eliminatòria de 1/16 de final de la Copa de la CERS.

Al començament del partit, els jugadors arlequinats van patir davant els atacs dels italians que aprofitaven les petites dimensions de la pista. Tot i així als 16 minuts, Sergi Pla va aconseguir el 0 a 1 i quan faltava poc per al descans, Jordi Méndez va assegurar el marcador en marcar el 0 a 2. A la represa, el Sarzana va escurçar distàncies i va posar la por al cos en situar l’1 a 2. Malgrat tot, els igualadins no es van desesperar i al tram final, Sergi Pla va aconseguir el definitiu 1 a 3 que deixa molt ben encarrilat el pas als 1/8 de final de la Copa de la CERS.

El partit de tornada dels 1/16 de final de la Copa de la CERS es jugarà a les Comes el 25 de novembre. De tota manera, l’Igualada Hoquei Club jugarà demà a les Comes contra l’Astur Hockey en la 6a jornada de l’OK Lliga. El partit començarà a les 21h.

Aquí podeu escoltar les declaracions postpartit de l’entrenador de l’Igualada, Ferran López