L’Igualada HC elimina el Sarzana de la CERS (6-2) en una segona part molt efectiva

L’Igualada Hoquei Club s’ha classificat pels vuitens de final de la Copa de la CERS en guanyar el Sarzana a les Comes per 6 a 2, (9 a 3 al global de l’eliminatòria).

El conjunt italià es va situar amb un aparatós 0 a 2 quan tot just es complia el minut 10 de la primera part. Semblava que els arlequinats ho tindrien complicat, però abans del descans Tety Vives i Roger Bars van aconseguir dos gols que significaven l’empat a dos. Al començament de la segona part, Sergi Pla es va encarar amb un contrari i l’àrbitre li va ensenyar la targeta vermella directa. Malgrat tot, aquest entrebanc no va desconcertar els jugadors igualadins que van començar a arribar  amb contundència a la porteria contrària. Amb tots aquests atacs, Roger Bars, Gerard Miquel, Met Molas i Tety Vives van sumar quatre dianes més que van deixar el marcador amb el 6 a 2 definitiu i el pas als 1/8 de final de la Copa de la Copa de la CERS.

La pròxima eliminatòria de la CERS enfrontarà l’Igualada i el Lleida, amb el partit d’anada a les Comes. Ara bé, demà els arlequinats tindran un nou partit de l’OK Lliga a la pista del cuer, l’Arenys de Munt.

Aquí podeu escoltar les declaracions portpartit de l’entrenador de l’Igualada, Ferran López