L’Igualada HC ho intenta, però acaba sucumbint al fortí del Palau Blaugrana (2-0)

L’Igualada Hoquei Club va perdre a la pista del Barça per 2 a 0 en partit de l’onzena jornada de l’OK Lliga.

Els arlequinats van rebre l’1 a 0 quan només s’havien complert 4 minuts de partit. Als igualadins els costava arribar a la porteria contrària, tot i que el Barça tampoc no pujava amb contundència a la de l’Igualada. Ara bé, quan faltaven pocs minuts per al descans, els blaugranes van fer el 2 a 0. A la represa, els igualadins es van mostrar més actius davant la porteria contrària i van estar a punt de batre la porteria del Barça. Tot  i així, la segona meitat va acabar sense gols i el partit va finalitzar amb el 2 a 0 a favor del conjunt barcelonista.

Aquest dissabte l’Igualada Hoquei Club disputarà l’anada dels vuitens de final de la Copa de la CERS contra el Lleida Llista. El partit es disputarà a les Comes i començarà a les 20.30h. El podreu seguir en directe per aquesta emissora.

Aquí podeu escoltar les declaracions postpartit de l’entrenador de l’Igualada, Ferran López