L’Igualada HC s’imposa a l’AsturHockey (5-2) i ja és 8è a l’OK Lliga

L’Igualada Hoquei Club es va imposar a l’AsturHockey per 5 a 2 i ara és 8è a la classificació de l’OK Lliga.

A la primera part, els arlequinats van tenir problemes per batre la porteria contrària. A més, es van trobar amb un gol de l’equip asturià al minut 14 que significava el 0 a 1. De tota manera, Roger Bars va aconseguir l’empat a 1 quan faltava poc per arribar al descans. A la represa, el mateix Roger Bars juntament amb Sergi Pla i Oriol Vives, van fer que el marcador es situés en un clar 4 a 1. L’AsturHockey va marcar el 4 a 2 però quan l’enfrontament era a punt d’acabar Sergi Pla va establir el 5 a 2 definitiu.

Cal destacar que el gol que va marcar Oriol Vives significa el 4.000 de la història de l’Igualada Hoquei Club en partits de lliga. D’altra banda, aquest dissabte, l’equip igualadí visitarà la pista del Palafrugell.

Aquí podeu escoltar les declaracions postpartit de l’entrenador de l’Igualada, Ferran López