L’Igualada HC té una gran efectivitat amb les jugades a bola aturada i s’imposa a Lloret (1-4)

L’Igualada Hoquei Club va guanyar a la pista del Lloret per 1 a 4, gràcies als encerts a bola aturada. El conjunt igualadí va transformar dos penals i uns falta directa i es va treure el mal sabor de boca de la setmana passada. Els jugadors arlequinats van fer un bon partit i a la mitja part guanyaven per 1 a 2 gràcies als gols de Pol Galbas i Ton Baliu. El Lloret va aconseguir escurçar distàncies quan només faltava 1 minut per arribar al descans. A la represa, l’Igualada va continuar amb la mateixa línia i Baliu va aconseguir dos gols més que va deixar el resultat amb l’1 a 4 definitiu. Dissabte vinent, l’Igualada HC rebrà la visita del Calafell.