icon_radio

RÀDIO Igualada notícies vespre

BLOG

L’Igualada HL es juga aquest cap de setmana a les Comes l’ascens a la Lliga Or

El recinte esportiu de Les Comes d’Igualada serà aquest cap de setmana, 17 i 18 d’abril, la 5a seu de jornada de la Lliga Plata Masculina d’Hoquei Línia. La Lliga Plata realitza tots els partits de cadascuna de les jornades en sistema de concentració, que acostuma a ser una de les ciutats dels clubs participants. El club Igualada Hoquei Línia serà l’amfitrió d’aquesta jornada i espera seguir amb els bons resultats que ha obtingut fins ara.

El club només ha perdut un dels vuit partits que ha disputat en les quatre seus anteriors. A més, aquest cap de setmana l’Igualada Hoquei Línia es juga l’ascens a Lliga d’Or si guanya els tres partits que disputarà. Aquest cap de setmana l’Igualada s’enfrontarà als equips Metropolitano de Bilbao, Falcons de Torrevella i el Jujol, de Sant Joan Despí, que és capdavanter. La Regidora d’Esports, Patrícia Illa, ha presentat aquestes jornades acompanyada de Joan Carles Santano, president del club i Pep Gelabert que és el vicepresident. Illa ha felicitat l’Hoquei Patins Igualada i ha demanat a la ciutadania que “aquest cap de setmana estigui amb el club donant suport a la feina que s’ha fet durant aquests tres anys a la Lliga Plata”. La regidora ha tingut un reconeixement especial per la figura de l’entrenador de l’equip Juanpa Triviño reconegut a nivell internacional.

De la mateixa manera els membres de la directiva del club han animat a la ciutadania a acompanyar-los en aquest cap de setmana decisiu. El president de l’Igualada Hoquei Línia ha destacat que “el passi a la Lliga d’or només depèn dels resultats del club, cal guanyar els tres partits i l’ascens serà automàtic”. Els horaris dels partits de l’Igualada, són dissabte a les 9 h contra el Jujol i a les 15 h contra el Metropolitano; i diumenge a les 12 h contra l’equip Falcons de Torrevella.

tornar_radioIgualada