L’Igualada perd a la pista del Lleida (4-1) i acaba eliminat de la Copa de la CERS

L’Igualada Hoquei Club va perdre a la pista del Lleida per 4 a 1 i ha quedat eliminat de la Copa de la CERS, amb un resultat global de 7 a 5.

L’Igualada portava un gol d’avantatge del partit d’anada, però el conjunt lleidatà es va col·locar al descans amb un marcador 2 a 0  i va donar la volta al marcador. A la represa, Tety Vives va transformar un penal que significava el 2 a 1, quan encara faltaven 19 minuts per acabar el partit. Quedava molt de temps per davant i encara hi havia possibilitats d’almenys empatar l’eliminatòria. Aleshores li faltava un gol per aconseguir-ho. Ara bé, el Lleida va estar molt encertat i va marcar dos gols més que van deixar l’enfrontament amb el 4 a 1 definitiu i l’eliminació dels arlequinats a la Copa de la CERS.

Demà l’Igualada tornarà a jugar un nou partit, aquest cop de l’OK Lliga. Serà a les Comes contra el Girona.

Aquí podeu escoltar les declaracions postpartit de l’entrenador de l’Igualada, Ferran López