L’Igualada Rigat acaba cedint un empat a la pista del Vendrell però ja és matemàticament a la Copa del Rei

L’Igualada Rigat va empatar a 2 a al pista del Vendrell en un partit que tenia controlat pràcticament tota l’estona. Malgrat tot, ja és matemàticament a la Copa del Rei.

La derrota de l’Alcobendas a Caldes ha donat la classificació matemàtica per a la Copa. Quant a l’enfrontament a la pista del Vendrell va començar força anivellat. Això sí, als 8 minuts Oriol Vives va aconseguir el 0 a 1. A partir d’aquí, el conjunt igualadí va disposar de més ocasions de perill malgrat que el porter de l’equip tarragoní les aturava. A la represa, i encara amb el 0 a 1, Sergi Pla va enviar una bola al travesser. En aquest inici de la segona part, els arlequinats es van bolcar a la porteria contrària, tot i que els faltava acabar de definir. Al final, Met Molas va poder marcar el 0 a 2 amb un llançament des de l’interior de l’àrea. Això sí, l’equip del Vendrell no es va rendir i quan faltaven 8 minuts va aconseguit l’1 a 2. Era un gol que va deixar tocat l’Igualada i la prova és que quan faltaven 3 minuts, el Vendrell va assolir l’empat a 2, resultat que es va mantenir fins al final.

Aquest dissabte l’Igualada Rigat jugarà a les Comes contra el Sant Cugat.

Aquí podeu escoltar les declaracions postpartit de l’entrenador de l’Igualada, Ferran López