L’Igualada Rigat acaba la pretemporada amb dues derrotes, a les pistes del Sant Cugat i de l’Arenys de Munt

L’Igualada Rigat va acabar perdent a la pista del Sant Cugat per 7 a 4 i a la de l’Arenys de Munt per 5 a 2, en dos amistosos que es van disputar durant el cap de setmana.

Els arlequinats van caure dissabte contra el Sant Cugat en un partit que se’ls va escapar als últims minuts. A l’inici de la segona part, l’Igualada dominava per 2 a 4 però al final va acabar amb una derrota per 7 a 4.

Diumenge contra l’Arenys de Munt, els igualadins perdien per 4 a 0 a la mitja part. A la segona part van aconseguir maquillar el marcador, tot i que van acabar caient per 5 a 2. Els gols de l’Igualada en el global dels dos amistosos els van marcar Roger Bars, que en va fer tres; Aleix Marimon amb dos i Mats Zilken, amb un.

Aquest diumenge, l’Igualada Rigat disputarà la primera jornada de l’OK Lliga a la pista del Reus Deportiu.