L’Igualada Rigat acaba la WS Europe Cup amb un empat i un bon joc davant el Joventude de Viana

L’Igualada Rigat empata a 2 contra el Joventude de Viana portuguès en l’últim partit de la World Skate Europe Cup.

El partit era intranscendent per als arlequinats perquè ja estan eliminats d’aquesta competició. Tot i així, el van competir durant molts moments. Aleix Marimon va marcar l’1 a 0 per a l’Igualada als 14 minuts de la primera part, un resultat que es mantindria fins al descans. A la represa, el conjunt portuguès va aconseguir el gol de l’empat. Quan faltaven 10 minuts per acabar, Bernat Yeste va marcar el 2 a 1, un gol que feia justícia al que s’estava veient a la pista. Ara bé, poc després el Joventude de Viana va marcar l’empat a 2, resultat que ja seria definitiu. La nota negativa és que els arlequinats estavellar 8 boles al pal i van fallar 3 faltes directes i 1 penal.

Aquest dimecres, l’Igualada Rigat tornarà a l’OK Lliga, a la pista del Noia.