L’Igualada Rigat aconsegueix trencar la fèrria defensa de l’Alcoi i suma 3 punts molt valuosos

L’Igualada Rigat es va imposar a l’Alcoi per 2 a 0 i ara és 6è a la classificació de l’OK Lliga juntament amb el Caldes.

Els partit va començar molt travat fins que Sergi Pla va aconseguir l’1 a 0, als 11 minuts de la primera part. Aquest gol va servir per obrir la llauna perquè al cap de poca estona, Jordi Méndez va marcar el 2 a 0. Era un marcador que es va mantenir fins a la mitja part i en el que els arlequinats van fer esforços per incrementar-lo. A la represa, els dos equips van buscar la porteria contrària, però el marcador ja no es va moure més. D’aquesta manera, el resultat de 2 a 0 es va allargar fins al final del partit.

Demà l’Igualada Rigat torna a tenir un nou partit de lliga. Serà a les Comes contra el Caldes.