L’Igualada Rigat, als 1/4 de final de la WSE Cup amb una nova victòria contra el Diessbach

L’Igualada Rigat s’ha classificat per als ¼ de final de la World Skate Europe Cup en guanyar a la pista del Diessbach suís per 3 gols a 4.

Els arlequinats s’havien imposat a l’anada per 4 a 1, però tot i així no van voler especular amb el resultat. De tota manera, el partit de tornada es va posar malament quan els suïssos van començar marcant als 6 minuts de la primera part. A més, es van trobar amb una pista que relliscava i davant un públic molt sorollós. Això sí, Sergi Pla i Met Molas van aconseguir donar la volta al marcador i es va arribar al descans amb un resultat favorable de 2 a 1. A la represa, el Diessbach va assolir l’empat a 2 molt d’hora però Jordi Méndez va tornar a desencallar el marcador al cap de pocs minuts amb el que significava el 2 a 3. Als últims instants, el conjunt suís va tornar a empatar, però quan quedaven 4 segons per acabar, Oriol Vives va marcar el 3 a 4 que donava la victòria a l’equip igualadí.

Ara l’Igualada Rigat disputarà es ¼ de final de la World Skate Europe Cup contra el Sarzana. L’anada es jugarà a Itàlia el 16 de febrer i la tornada a les Comes, el 9 de març. De tota manera, demà els arlequinats disputaran una nova jornada de l’OK Lliga a la pista del Club Patí Vic.

Aquí podeu escoltar les declaracions postpartit de l’entrenador de l’Igualada, Ferran López