L’Igualada Rigat assoleix una victòria brillant a la pista del Lleida Llista Blava

L’Igualada Rigat s’imposa a la pista del Lleida per 1 a 4 i suma la primera victòria de la temporada amb un partit molt treballat.

El arlequinats van fer una molt bona primera part i van arribar força vegades a la porteria rival. Als 13 minuts, un llançament molt fort i col·locat de Sergi Pla va significar
el 0 a 1, resultat que es mantindria fins al descans. A la represa, Roger Bars va fer el 0 a 2, tot i que de seguida, el Lleida va aconseguir l’1 a 2. En aquesta ocasió, els igualadins no es van descentrar i van seguir treballant amb sobrietat. Al tram final, Marc Palau i Ton Baliu van marcar dos gols més que van suposar l’1 a 4 definitiu. Ara l’Igualada ha abandonat l’últim lloc de la classificació de l’OK Lliga, tot i que li falten 3 partits per disputar.

Aquest dissabte, l’Igualada Rigat visitarà la pista del Club Patí Vic, que ara és el cuer de l’OK Lliga.