L’Igualada Rigat assoleix una victòria clau a la pista del Girona en un partit molt seriós

L’Igualada Rigat guanya a la pista del Girona per 0 a 2 i ja és 9è a la classificació de l’OK Lliga.

Els arlequinats van fer un partit molt seriós contra un rival directe. L’enfrontament va ser molt anivellat durant tota l’estona, tot i que els igualadins van estar més efectius davant de porteria. Quan faltaven 2 minuts per acabar la primera part, Marc Palau va aconseguir el 0 a 1. A la represa, el partit va seguir molt viu amb opcions clares per part dels dos equips. Ara bé, quan faltaven 7 minuts per acabar, Àlex Cantero va establir el 0 a 2, resultat que ja seria definitiu.

El proper partit de l’Igualada Rigat serà el dimarts de la setmana vinent en què rebrà a les Comes la visita del Calafell.