L’Igualada Rigat cau a la pista del Barcelos (6-4) i deixa oberta l’eliminatòria dels 1/4 de final de la WS Europe Cup

L’Igualada Rigat perd a la pista del Barcelos portuguès per 6 a 4 i deixa oberta l’eliminatòria dels ¼ de final de la World Skate Europe Cup.

El partit va començar amb els jugadors del Barcelos que arribaven a la porteria igualadina amb facilitat. A tot això, als 12 minuts el Barcelos va perforar la porteria contrària i ja guanyava per 2 a 0. Els arlequinats buscaven el gol que els fes entrar dintre del partit, però qui va tornar a marcar va ser el Barcelos que va establir el 3 a 0. Els igualadins no es rendien i quan faltaven 3 minuts per al descans, Sergi Pla va aconseguir el 3 a 1. A la represa, el conjunt igualadí va arribar diverses vegades a l’àrea contrària i, en un tram d’un minut,  va marcar dos gols molt seguits amb una diana de Ton Baliu i una altra en pròpia porta. El 3 a 3 era un resultat que invitava a l’optimisme. Ara bé, els portuguesos no es van rendir i en pocs minuts van deixar el marcador amb un complicat 6 a 3. Amb tot, els arlequinats tampoc no es van rendir i quan faltaven pocs segons per acabar, Jordi Méndez va marcar el 6 a 4, resultat que ja seria definitiu.

El partit de tornada dels ¼ de final de la World Skate Europe Cup es jugarà el 14 de març a les Comes. Amb tot, dimarts, l’Igualada haurà de jugar a la pista del Taradell en partit de la 21a jornada de l’OK Lliga.