L’Igualada Rigat cau a la pista del Liceo, però ho fa oferint una gran imatge

L’Igualada Rigat perd a la pista del Liceo Per 6 a 2, però ho fa plantant cara durant pràcticament tot el partit.

Els arlequinats van oferir una gran imatge contra un dels millors equips del campionat. Els gallecs es van avançar al minut 17, tot i que Bernat Yeste va empatar quan faltava 1 minut per arribar al descans. Amb tot, al cap de poc el Liceo va fer el 2 a 1 en transformar un penal. A l’inici de la represa, els gallecs van fer el 3 a 1, però als 12 minuts Àlex Cantero va marcar el 3 a 2 que donava emoció al partit. Malgrat tot, els gallecs no és van deixar sorprendre i al cap de poc van fer 3 gols més que suposaven el 6 a 2 final. Ara igualadins són 9ns a la classificació de l’OK Lliga.

Aquest dissabte, l’Igualada Rigat rebrà a les Comes la visita de l’Alcobendas.

Eliminats de la WS Europe Cup

Els arlequinats han quedat eliminat de la World Skate Europe Cup a falta d’una jornada per acabar la fase de grups.

El Joventude de Viana va derrotar el Valdagno d’Itàlia per 3 a 2 el que deixa els arlequinats sense opcions. Quan falta un partit per acabar la lligueta prèvia, el Valdagno porta 9 punts, el Joventude de Viana, 6 i l’Igualada tanca la classificació amb 0 punts. L’últim partit de la fase de grups es jugarà el 5 de març a les Comes entre l’Igualada Rigat i el Joventude de Viana.