L’Igualada Rigat cau a la pista del Noia, malgrat tenir opcions durant tot el partit

L’Igualada Rigat perd a la pista del Noia per 4 a 3 i ara és 7è a la classificació de l’OK Lliga.

Els arlequinats van sortir per feina i Jordi Méndez va marcar el 0 a 1 als 2 minuts de la primera meitat. A partir d’aquí el partit va estar més anivellat, tot i que el Noia va donar la volta al marcador i va establir el 2 a 1. Amb tot, quan faltaven 5 minuts per arribar al descans, Ton Baliu va establir l’empat a 2 amb una gran jugada individual. Ara bé, un minut després el Noia va marcar el 3 a 2. A la represa,  l’Igualada va tornar a ser molt efectiu i, als 5 minuts, Sergi Pla va establir el 3 a 3. De tota manera, el conjunt de Sant Sadurní va estar més efectiu i va aconseguir marcar el 4 a 3, resultat que ja seria definitiu.

El pròxim partit de l’Igualada Rigat a l’OK Lliga serà el 4 d’abril contra el Palafrugell. Abans, l’Igualada haurà de disputar l’eliminatòria de 1/8 de final de la Copa del Rei contra el Calafell. Serà el dijous de la setmana vinent.

Aquí podeu escoltar les declaracions post partit de l’entrenador de l’Igualada, Cesc Linares