L’Igualada Rigat cau a la pista del Reus, tot i plantar cara fins al final

L’Igualada Rigat perd a la pista del Reus Deportiu per 6 a 3 i segueix en 9à posició a la classificació de l’OK Lliga.

Els arlequinats van sortir molt forts i van tenir diverses ocasions per marcar. Ara bé, poc després els reusencs van establir el 2 a 0 en dos contraatacs. Els jugadors de l’Igualada no es van rendir i Gerard Riba va fer el 2 a 1. Poc abans del descans l’equip del Baix Camp va marcar el 3 a 1. A la represa, Gerard Riba va aconseguir el 3 a 2, un gol que donava esperances a l’equip de la capital de l’Anoia. Malgrat tot, el Reus va estar molt efectiu en atac i al tram final es va col·locar amb un aparatós 5 a 2. Gerard Riba va tornar a marcar per l’Igualada amb el que suposava el 5 a 3 i el seu hat-trick particular. Tot i així, quan faltaven 4 minuts els reusencs van fer el 6 a 3, resultat que ja seria definitiu.

Aquest dissabte, l’Igualada Rigat rebrà a les Comes la visita del Barça.