L’Igualada Rigat cau a la pista d’un Voltregà més efectiu (5-3)

L’Igualada Rigat va fer mèrits per endur-se almenys un punt de la pista del Voltregà, però va acabar perdent per 5 a 3.

Els arlequinats van fer un partit molt seriós i van competir durant molts moments. Quan faltaven dos minuts per arribar al descans, el marcador era favorable als igualadins per 2 a 3, gràcies als gols de Gerard Riba, Marc Carol i Roger Bars. Ara bé, a l’últim segon de la primera part, el Voltregà va aconseguir l’empat a 3. A la represa, el partit va seguir sent molt dinàmic, amb grans accions ofensives de l’Igualada que no acabaven d’entrar. Als darrers minuts del partit, l’equip d’Osona va estar més eficaç davant de porta i va marcar dos gols més que suposaven el 5 a 3 definitiu. Tot i aquesta derrota, els igualadins segueixen setens a la classificació de l’OK Lliga.

Aquest dissabte, l’Igualada Rigat rebrà a les Comes la visita del Girona.