L’Igualada Rigat cau a les Comes contra el Caldes (3-7) en un partit que es decideix a la segona part

L’Igualada Rigat perd a casa per 3 a 7 en un partit que es va sentenciar a la segona part.

El conjunt arlequinat va començar perdent després que el Caldes s’avancés amb un gol al minut 5. Els jugadors igualadins no es van desesperar i al minut 12, Roger Bars i Tety Vives, van marcar dos gols molt seguits que posaven el 2 a 1 al marcador. El conjunt de la capital de l’Anoia va buscar un nou gol, però el resultat per la mínima a favor de l’Igualada es va mantenir fins al descans. A la represa, els arlequinats van protestar un gol que els àrbitres no van donar, tot i que va la bola havia travessat la ratlla de la porteria. Aquest fet va condicionar els arlequinats i el Caldes ha aprofitar. L’equip vallesà ho va aprofitar i va començar a marcar gols fins arribar al 2 a 7. Quan faltaven pocs segons per acabar, Roger Bars va establir el 3 a 7 definitiu.

Dissabte vinent, l’Igualada Rigat visitarà la pista del Reus Deportiu.

Aquí podeu escoltar les declaracions post partit de l’entrenador de l’Igualada, Cesc Linares