L’Igualada Rigat cau a les Comes contra el Liceo, tot i el gran partit del porter Guillem Torrents

L’Igualada Rigat perd per 1 a 5 contra el Liceo, en un partit en què Guillem Torrents va actuar com a porter titular.

L’entrenador, Cesc Fernàndez, va deixar Elagi Deitg a la banqueta per decisió tècnica. Malgrat que era el primera vegada que Torrents sortia d’inici, va fer un gran partit amb aturades de mèrit. Ton Baliu es va avançar per l’Igualada als 8 minuts de la primera part. Els arlequinats estaven fent un bon joc, però tot i així, el Liceo els va superar amb velocitat i efectivitat. Així va ser que el conjunt gallec va començar a assetjar la porteria igualadina i va arribar al descans amb un resultat d’1 a 3. A la represa, els jugadors de l’Igualada van tornar a disposar d’ocasions per marcar. Tot i així, va ser el Liceo el que va marcar dos gols més que deixaven el marcador amb l’1 a 5 definitiu. Ara, l’equip arlequinat és penúltim a la classificació de l’OK Lliga i aquest dissabte visitarà la pista de l’Alcobendas.

La nota negativa del partit d’ahir va ser la lesió d’Aleix Marimon. El jugador de l’Igualada va patir un cop molt fort amb la tanca que li va doblegar el genoll. Properament li practicaran una radiografia, encara que tot apunta que es podria tractar d’una lesió de llarga durada.