L’Igualada Rigat cau contra el Vendrell en una mala segona part

L’Igualada Rigat perd contra el Vendrell per 2 a 3, en un partit que tenia controlat a la mitja part.

El conjunt arlequinat va dominar a la primera meitat i als 5 minuts Ton Baliu va aconseguir l’1 a 0. Era un bon presagi de cara aconseguir una nova victòria. A més, quan faltava poc per arribar al descans, Met Molas va marcar el 2 a 0 que deixava ben encaminat l’enfrontament. A la represa, tot va canviar. L’equip igualadí va fer una mala segona part i el Vendrell ho va aprofitar. Al minut 5 va marcar el 2 a 1 i, al cap de poc, els del Baix Penedès van empatar el partit. Eren moments complicats per als arlequinats que no van poder comptar amb Baliu que es va lesionar. Per acabar-ho d’arrodonir, quan faltaven dos minuts per acabar, el Vendrell va fer el 2 a 3, resultat que ja no es va moure més.

Aquest dissabte, l’Igualada Rigat visitarà la pista del Sant Cugat.