L’Igualada Rigat cau contundentment contra el Lleida en un partit que es decideix a la segona part

L’Igualada Rigat perd contra el Lleida per 1 a 5 en un enfrontament que a la mitja part el resultat es mantenia amb empat a zero.

Els gols van arribar a la represa. Els lleidatans van sortir més forts i es van plantar diverses vegades a la porteria de l’Igualada. Als 5 minuts de la segona part, el Lleida va marcar el 0 a 1 i poc després el 0 a 2. Encara quedava temps perquè els igualadins aconseguissin un gol que els fes entrar dintre del partit. Ara bé, els jugadors lleidatans van anar per feina i al tram final van fer 3 gols més que van deixar el marcador amb un decebedor 0 a 5. A l’últim minut, Gerard Riba va maquillar el resultat i en marcar l’1 a 5 definitiu. Amb aquesta derrota, el conjunt arlequinat és 12è a la classificació de l’OK Lliga.

Aquest diumenge, l’Igualada Rigat visitarà la pista del Girona.