L’Igualada Rigat cau eliminat contra el Reus Deportiu a la Lliga Catalana, però amb el cap ben alt

L’Igualada Rigat perd amb el Reus Deportiu per 1 a 0 i queda eliminat de la Lliga Catalana, tot i fer un gran partit.

Els arlequinats van competir durant tota l’estona en uns quarts de final on van posar les coses molt difícils als reusencs. L’equip de la capital de l’Anoia va sortir molt vertical i es va plantar en força ocasions a la porteria rival, però sense èxit. A més, van estavellar tres boles al pal. Els jugadors de l’Igualada estaven fent una gran primera part, però el Reus va marcar l’1 a 0 quan faltaven 10 segons per arribar el descans, en transformar un penal. A la represa, els arlequinats van sortir igual de concentrats i van assetjar contínuament la porteria contrària. Durant tota la segona part, l’equip va seguir exhibint un joc àgil, ràpid i molt vertical. L’únic que li va faltar és que els jugadors estiguessin encertats davant de porta. Al final 1 a 0 en contra, però una imatge espectacular dels arlequinats quan falten tan sols dues setmanes perquè comenci l’OK Lliga.

Les semifinals de la Lliga Catalana es disputaran aquest divendres. Són Barça – Noia i Lleida – Reus.