L’Igualada Rigat comença a demostrar el seu potencial amb una victòria contra el Girona

L’Igualada Rigat s’imposa al Girona per 2 a 0 en partit de Lliga Catalana i en un bon partit.

L’enfrontament va començar molt anivellat i amb els dos equips que es vigilaven constantment. Al tram final de la primera part, el joc és va tornar molt viu i els dos equips van tenir opcions per marcar. Tot i així, a la mitja part és mantenia l’empat a zero. A la represa, els arlequinats van sortir molt forts I als 2 minuts Ton Baliu va marcar l’1 a 0.  A partir d’aquí, els igualadins van tenir opcions d’incrementar el resultat però no va ser fins al tram final que Bernat Yeste va marcar el 2 a 0 en transformar una falta directa.

El Barça i l’Igualada encapçalen la classificació de la Lliga Catalana amb 3 punts cadascun. Els arlequinats es classificaran per als ¼ de final de la Lliga Catalana si dissabte el Barça guanya o empata a la pista del Girona.