icon_radio

RÀDIO IN Esports

BLOG

L’Igualada Rigat comença la pretemporada amb més incertesa que mai

El conjunt igualadí d’hoquei patins ha començat a rodar, aquest dilluns, al Pavelló de Les Comes. Aquest primer entrenament l’han protagonitzat els 6 jugadors sèniors de la plantilla i un bon grapat de júniors que aniran entrenant tots els dies amb el primer equip. L’entrenador de l’Igualada, Francesc Linares, ha destacat el bon nivell que s’ha pogut veure després de la primera jornada de treball.

Els entrenaments seguiran al llarg d’aquesta setmana. En els casos de demà i dijous, amb sessió de matí i tarda. Divendres, els jugadors tindran descans.

El primer test de la pretemporada està previst el proper dia 28. L’Igualada s’enfrontarà aquell dia al Lleida Llista (a Mollerussa) en els vuitens de final de la Lliga Catalana que es jugaran a doble partit. La tornada serà el dia 30 a Les Comes. Caldrà veure, però, si les condicions sanitàries permeten jugar.

En menys d’un mes també s’ha de disputar la Copa del Rei del curs passat. Si les condicions ho permeten, el 17 de setembre hauria de començar la competició a La Corunya.

 

tornar_radioIgualada