L’Igualada Rigat comença la pretemporada amb una victòria a la pista del Noia

L’Igualada Rigat es va imposar per 5 a 6 en un partit on va estar molt encertat davant de porta.

Els arlequinats van encaixar l’1 a 0 als 9 minuts de la primera part. Tot i així, no es van relaxar i al cap de 5 minuts Aleix Marimon va aconseguir l’empat a 1. A l’últim minut de la primera part, Oriol Llenas va marcar l’1 a 2, resultat que es va mantenir fins al descans. A la represa, l’Igualada va seguir assetjant la porteria contrària i 2 gols de Roger Bars i un de Tety Vives van deixar el marcador amb un contundent 1 a 5. Als últims minuts, el Noia va marcar dos gols més que suposaven el 3 a 5. De seguida, Roger Bars va marcar el 3 a 6. Ara bé, als últims instants el conjunt de Sant Sadurní va acabar marcant dos gols més que suposaven el 5 a 6 definitiu.

Aquest dissabte, l’Igualada Rigat el Girona a les Comes en el tradicional partit de Festa Major.